SERTIFIKAATIT

Baims Crueltyfree Ecocert Vegan

Ecocert / COSMOS
Koko BAIMS:n Luomumeikkisarja on Ecocertin / COSMOS:n sertifioimaa Luonnonkosmetiikkaa & Luomukosmetiikkaa, joka tarkoittaa käytännössä, että vähintään 95% ainesosista tulee olla luonnollista alkuperää ja vähintään 10 % kaikista kokonaisainesosista tulee olla peräisin luomuviljelystä. Sertifikaatti edellyttää, että Raaka-aineiden tulee olla tuotettu ympäristöystävällisesti, luontoa säästäen (kestävä kehitys) ja peräisin uusiutuvista luonnonvaroista, sekä pakkausten täytyy olla joko biohajoavia tai kierrätettäviä. Ecocert / COSMOS on yksi vaativimmista luonnonkosmetiikan & Luomukosmetiikan sertifiointitahoista.

The Vegan Society
BAIMS on 100% Vegaaninen! Koko BAIMS:n Luomumeikkisarja on The Vegan Societyn sertifioima. Kosmeettisten valmisteiden osalta vegaaninen tarkoittaa, että koko tuotantoprosessissa ei missään vaiheessa käytetä eläinperäisiä ainesosia, kuten mehiläisvahaa, hunajaa tai karmiinia.

PETA 
BAIMS on 100% Cruelty Free! PETA = People for the Ethical Treatment of Animals – on maailman suurin järjestö, joka puolustaa eläinten oikeuksia ja jolla on yli 3 miljoonaa jäsentä ja kannattajaa. Ostamalla PETA-sertifioituja tuotteita voit auttaa suojelemaan kaneja, hiiriä, marsuja, rottia ja muita eläimiä eläinkokeilta ja elinikäiseltä kärsimykseltä. PETA-logo myönnetään vain tuotteille, jotka on valmistettu eläinkokeettomasti.

FSC
FSC = Forest Stewardship Council, on riippumaton maailmanlaajuinen jäsenjärjestö, joka toimii ympäristön huomioon ottavan, sosiaalisesti vastuullisen ja taloudellisesti elinvoimaisen metsänhoidon puolesta kaikkialla maailmassa. FSC-sertifikaatti takaa, että tuotteiden pakkausmateriaali on ekologista ja peräisin vastuullisesti hoidetuista FSC-sertifioiduista metsistä.