Miksi valita BAIMS Luomukosmetiikka?

Rikkaita, 100% luonnollisia ainesosia
Valitsemalla BAIMS Meikkisarjan tuotteet täydentämään meikkaushetkiäsi, valitset ihollesi kasviperäiset 100% luonnollista alkuperää olevat, 100% vegaaniset raaka-aineet, jotka ravitsevat ihoasi hellästi ja pitävät yllä ihosi luonnollista kauneutta ja elinvoimaa. BAIMS Luomukosmetiikka meikkituotteet sisältävät tehokkaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia kasviuutteita. BAIMS on meikkitaiteilijoiden ja kosmetologien rakastama ja suosima. Ammattilaistasoinen Meikkikokoelma tarjoaa parhaan suorituskyvyn ja peittävyyden, luonnollisen hehkuvan ja huolitellun lopputuloksen sekä maksimaalisen annoksen ihonhoitoa samassa paketissa!

Luomumeikkisarja on vapaa agressiivisista ja haitallisista ainesosista
Monet perinteisten, tavallisten meikkituotteiden ainesosista tekevät ihosta ulkoisesti paremman näköisen, mutta vain lyhyeksi aikaa ja saattavat olla samalla melko agressiivisia ja rasittavat ihoa aivan turhaan saaden aikaan monia negatiivisia vaikutuksia iholla.
BAIMS Luomukosmetiikka meikkituotteet sisältävät tarkoin valikoituja ainesosia, ravitsevia ja ihoa elvyttäviä öljyjä, kosteuttavia kasviuutteita ja ravintoaineita. Luonnollisista kasvi- ja mineraalipohjaisista ainesosista tehdyt meikit ovat huippulaadukkaita ja sopivat kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille sekä myös herkälle iholle. Huolitellun upean lopputuloksen lisäksi iho saa kaipaamaansa kosteutusta ja huolenpitoa.
BAIMS tuotteet on valmistetaan Euroopassa.

Hyvä olo – Hehkuvan säteilevää kauneutta
Täydellisen ihon saavuttaminen on nyt käsiesi ulottuvilla. BAIMS tuotteet ovat kauniita sekä sisältä että ulkoa – kuten sinäkin!
BAIMS Meikkisarjan tuotteet sisältävät parhaan koostumuksen ihon hyvinvoinnille ja pienien ihovirheiden peittoon. Yhdistämällä useita eri kasviuutteita yhdeksi upeaksi luonnonkosmetiikan meikkituotteeksi saadaan aikaiseksi tehokas ja laadukas koostumus, joka tarjoaa täydellistä kauneutta jokaiseen tilanteeseen, sulautuu pehmeästi iholle ja sisältää ihoa ravitsevia luomuainesosia.
BAIMS tuotteet edustavat 100% luonnollista ehostamista, joka antaa täydellisen vaikutelman korostaen ihon luonnollista kauneutta, ylistäen luontaista terveyttä täydellisessä tasapainossa luonnon kanssa.

Baims mineral blush