Maksutavat & Toimitustavat

Maksutavat
Voit maksaa ostoksesi kaikilla yleisimmillä pankkien verkkomaksutunnuksilla, pankki- ja luottokorteilla.
Voit valita maksutavaksi myös laskun. Laskutuksen hoitaa Klarna.

Osta nyt – maksa myöhemmin!
Näitä ehtoja sovelletaan sinun ja tämän kaupan välillä, josta ostat tavaroita, lippuja tai palveluita, kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin. Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 14 päivää tavaroiden lähettämisestä tai siitä päivästä, josta lähtien palvelut tai digitaalinen sisältö on käytettävissäsi. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.
Maksa vasta kun olet vastaanottanut tilauksesi!
Klarna tarjoaa kuluttajille Ostajan turvan, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kuluttajana sinun ei tarvitse maksaa tilaamiasi tuotteita ennen kuin olet vastaanottanut ne, ja että Klarna auttaa sinua ostokseen liittyvissä ongelmatilanteissa. Lisätietoja ja ohjeet löydät täältä: https://www.klarna.com/fi/klarnankuluttajille-tarjoama-ostajan-turva/.
Maksut
Veloitamme sinulta laskutusmaksun 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5,00 €:n muistutusmaksun sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.
Luottotarkistus ja henkilötietojen käsittely Klarnalla
Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi. Klarnan tietosuojaselosteesta saat tarkempia tietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietojasi.

Toimitustavat
Toimitamme tilaukset Postin, Schenkerin tai Matkahuollon välityksellä.

  • Nouto Postin pakettiautomaatista
  • Nouto Postin toimipisteestä.
  • Nouto Schenkerin toimipisteestä.
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä.
  • Kotiin kuljetus.

Haluamme olla edelläkävijöitä luonnollisuudessa, eettisyydessä ja teknologiassa. Lähettämämme pakkaukset ovat #zerowaste & #plastic-free! Pakkausmateriaalina käytämme ekologista kierrätyskartonkia ja kierrätysmateriaalista valmistettua pahvipakkausta.