BAIMS

Baims FI Suomi

BAIMS on vienyt luonnollisen kauneuden, ekologisuuden ja huippulaadun aivan uudelle tasolle! BAIMS Meikkisarja mullistaa koko ajatustapasi luonnonkosmetiikasta.

Ammattilaistasoinen luomumeikkisarja BAIMS on syntynyt kauneudesta, ekologisuudesta, eettisyydestä ja vastuullisesta tiedostamisesta. Meikkisarjan tuotteet sisältävät ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, joten meikatessasi saat samalla kiinnitettyä huomiota myös ihonhoitoon ja ihosi hyvinvointiin.

BAIMS edustaa sertifioitua ja korkeinta mahdollista laatua luomu- ja luonnonkosmetiikassa. 100% Luonnollisia, sertifioituja ja luomuainesosia sisältävän BAIMS Luomumeikkisarjan tuotteet huokuvat eleganssia, hienostuneisuutta ja inspriraatiota, kunnioittaen kestävää kehitystä ja avoimuuden periaatetta.


BAIMS Meikkisarja on kaunis sekä sisältä että ulkoa ja tuotteet ovat ALL-IN-ONE tyyppisiä.  Meikkikokoelma tarjoaa parhaan suorituskyvyn ja peittävyyden, luonnollisen hehkuvan ja huolitellun lopputuloksen sekä maksimaalisen annoksen ihonhoitoa samassa paketissa – BAIMS on Must Have – Hankinta meikkilaukkuun!

Vastuu ympäristöstämme ja ihmisistä tarkoittaa sitä, että BAIMS asettaa luonnon, ihmiset ja ympäristön etusijalle käyttämällä tuotteissaan pelkästään luonnollisia, orgaanisia, turvallisia, tutkittuja ja myrkyttömiä raaka-aineita. Tuotteita ei testata eläimillä ja koko tuotelinja on 100% Vegaaninen. BAIMS on yhdistänyt tuotteissaan toimivuuden, ekologisuuden, designin ja luomuainesosat, jotka yhdessä antavat luonnollista kauneutta ja hehkua ihollesi.

  • 100% Luonnolliset ainesosat
  • 100% Eläinkokeeton
  • 100% Vegaaninen
  • 100% Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja luomukosmetiikkaa
  • Valmistettu Euroopassa

BAIMS on korkealaatuinen ja maailmalla, erityisesti Brasiliassa supersuosittu Luonnonkosmetiikka Brändi, joka saa rakastumaan meikkituotteiden laatuun, helppokäyttöisyyteen ja ainesosien luonnollisuuteen, tyylikkäisiin ja ekologisiin Bambupakkauksiin ja ajattomaan designiin.

Erityistä BAIMSille on 100% luonnollisten ainesosien ja ekologisten Bambupakkausten lisäksi myös yksinkertaisen käytännölliset REFIL Täyttöpakkaukset Meikkikokoelman tuotteille – Tätä luontoa kunnioittavaa mahdollisuutta ei ole monella meikkibrändillä tarjota!

HISTORIA

BAIMS:n perustaja Luisa Baims Albrecht toimi vuosien ajan Brasiliassa Muotiohjelmien ja Mainoselokuvien parissa, jolloin hänelle avautui ovi kiehtovaan meikkien maailmaan. Vuonna 2014 Saksassa, sertifioitujen luonnonmukaisten ja luomu-tuotteiden nopeasti kasvavan tarjonnan keskellä, hän tutustui luomumeikkisarjaan, jota on Euroopassa markkinoitu laajalti jo vuosia. Luisa oli erittäin tyytyväinen laatuun, konseptiin ja tuotteiden ominaisuuksiin, ja hän päätti viedä tämän upean Luomumeikkisarjan Brasiliaan. Sittemmin kauneusalan ammattilaiset ovat ympäröineet BAIMS:n ja ottaneet meikkisarjan omakseen, ja omistautuneet tekemään brändistä jotakin aivan erityistä, ja tämä uniikki Luomumeikkisarja puhkesi täyteen kukkaansa.

BAIMS & LUONNONKOSMETIIKKA

BAIMS Natural Makeup on Brasilian johtava Luonnonkosmetiikka Tuotemerkki laadukkuudessa ja tyylikkyydessä!
BAIMS toimii Euroopassa Luonnonkosmetiikan & Luomukosmetiikan parissa Saksassa sijaitsevassa päätoimipaikassa.

FILOSOFIA

BAIMS toimii kunnioittaen terveyttä, luonnonvaroja ja eläimiä. BAIMS on sitoutunut reiluun ja eettiseen toimintaan ja maailmaan, jossa voimme yhdessä elää vahingoittamatta planeettaamme ja sen monimuotoisuutta.

BAIMS kannustaa inspiroivasti panostamaan johonkin suurempaan, kuin vain pelkkään näkyvään ulkoiseen kauneuteen; BAIMS Luomumeikkisarja vaikuttaa myös sisäiseen kauneuteen ja kohottaa itsetuntoa ja rohkaisee pitämään huolta itsestään ja toisistamme, rakastamistamme asioista ja ympäristöstä jossa elämme. Olet yhtä erityinen ja uniikki kuin BAIMS Luomumeikkisarja!

TUOTTEET

BAIMS Meikkisarjan inspiraatio ja innoitus kumpuaa huolellisen ja laajan tutkimus- ja taustatyön tuloksista, joissa on tarkasteltu maailman parhaimpia kosmetiikkamarkkinoita, keskittyen Saksaan ja Ranskaan. BAIMS Luomumeikkisarjan tuotteet ovat kehitetty yksinomaan Luonnonkosmetiikkaan erikoistuneissa laboratorioissa, joissa on pitkälle kehittynyt tietotaito ja moderni teknologia luonnonkosmetiikan valmistuksesta Euroopassa. Tuloksena tuotteissa on puhtaat ja orgaaniset ainesosat, joilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ja etuja nimenomaan ihonhoitoon, kauneuteen ja ihon elinvoimaisuuteen.

BAIMS tuotteet valmistetaan Euroopassa.

BAIMS on ylpeä voidessaan esitellä korkealaatuisen ja suorituskykyisen luonnonkosmetiikkameikkisarjansa, jolla on ihoa kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia, erinomainen peittokyky ja pigmentti ja meikin levittymiskyky, mutta kokonaan ilman myrkkyjä ja haitallisia kemikaaleja! BAIMS:n tuotteet ovat 100% luonnollisia ja sisältävät puhtaan valikoiman sertifioituja orgaanisia luomuainesosia.


BAIMS käyttää pakkauksissaan ekologista bambua, ja tarjoaa myös monille tuotteilleen REFIL Täyttöpakkaukset jotka säästävät luontoa!

SERTIFIKAATIT

Ecocert / COSMOS
Koko BAIMS:n Luomumeikkisarja on Ecocertin / COSMOS:n sertifioimaa Luonnonkosmetiikkaa & Luomukosmetiikkaa, joka tarkoittaa käytännössä, että vähintään 95% ainesosista tulee olla luonnollista alkuperää ja vähintään 10 % kaikista kokonaisainesosista tulee olla peräisin luomuviljelystä. Raaka-aineiden tulee olla tuotettu ympäristöystävällisesti, luontoa säästäen (kestävä kehitys) ja peräisin uusiutuvista luonnonvaroista, sekä pakkausten täytyy olla joko biohajoavia tai kierrätettäviä. Ecocert / COSMOS on yksi vaativimmista luonnonkosmetiikan & Luomukosmetiikan sertifiointitahoista.

The Vegan Society
BAIMS on 100% Vegaaninen! Koko BAIMS:n Luomumeikkisarja on The Vegan Society sertifioima. Kosmeettisten valmisteiden osalta vegaaninen tarkoittaa, että koko tuotantoprosessissa ei missään vaiheessa käytetä eläinperäisiä ainesosia, kuten mehiläisvahaa, hunajaa tai karmiinia.

PETA 
BAIMS on 100% Cruelty Free! PETA = People for the Ethical Treatment of Animals – on maailman suurin järjestö, joka puolustaa eläinten oikeuksia ja jolla on yli 3 miljoonaa jäsentä ja kannattajaa. Ostamalla PETA-sertifioituja tuotteita voit auttaa suojelemaan kaneja, hiiriä, marsuja, rottia ja muita eläimiä eläinkokeilta ja elinikäiseltä kärsimykseltä. PETA-logo myönnetään vain tuotteille, jotka on valmistettu eläinkokeettomasti. 

FSC
FSC = Forest Stewardship Council, on riippumaton maailmanlaajuinen jäsenjärjestö, joka toimii ympäristön huomioon ottavan, sosiaalisesti vastuullisen ja taloudellisesti elinvoimaisen metsänhoidon puolesta kaikkialla maailmassa. FSC-sertifikaatti takaa, että tuotteiden pakkausmateriaali on ekologista ja peräisin vastuullisesti hoidetuista FSC-sertifioiduista metsistä.

BAIMS & IHOA KOSTEUTTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ PRACAXI

BBA ™ – Bio Behenic Active on 100% luonnollinen ja se on eristetty Pracaxi-hedelmän siemenestä (Pentaclethra macroloba). BAIMS on ensimmäinen meikkisarja, joka on ottanut käyttöönsä BBA ™ – BioBehenic Activen. Pracaxilla ja sen sisältämällä Beheenihapolla on todistettuja ominaisuuksia ihonhoidossa. Se mm. kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Pracaxi on ikivihreä puu, joka kasvaa perinteisesti Keski-Amerikassa ja Brasiliassa kosteilla ja aurinkoisilla alueilla. Pracaxi-öljyä, jota saadaan Pracaxi puun hedelmien siemenistä, on myös kutsuttu ihmeöljyksi sen uskomattomien hoitavien ominaisuuksiensa ansiosta. INCI-luettelosta et löydä nimeä BBA ™, mutta se on tuotteen ainesosaluettelossa nimellä Pentaclethra macroloba. BBA™ suojaa ihoa UV-säteilyn vaarallisilta vaikutuksilta. Sen todelliset Anti-Age vaikutukset perustuvat ihon syväkosteutukseen ja kiinteytymiseen, jotka tuovat iholle kimmoisuutta, joustavuutta ja pehmeyttä. Nämä hyödyt liittyvät hyaluronihapon tuontantoon. Hyaluronihappo joka on polysakkaridi, ja se esiintyy luonnollisesti ihmisen ihossa ja jolla on äärimmäisen suuri vedensitomiskyky. Analyysi osoitti 110% – 120% prosentin kasvun ihon hyaluronihappopitoisuuksissa ihon dermiskerroksessa (verinahka)  ja huomattavan kasvun (+220%) epidermiksessä (orvaskesi). Samalla kun käytät BAIMS Luomukosmetiikkasarjan meikkejä, meikin sisältämä Pentaclethra macroloba hoitaa ja antaa ihollesi sen kaipaamaa kosteutusta.

Baims silmämeikki